RESERVEREN RESERVEREN

ETEN

Goed eten begint bij goede herkomst. Dit betekent dat onze menukaart bestaat uit gerechten die worden bereid met zorg voor de natuur; seizoensgebonden producten en een gevarieerd aanbod aan vegetarische en vegan opties. Hierdoor is uiteten gaan niet alleen lekker, maar ook verantwoord! Dat is toch dubbelop genieten? We hopen dat je dit kunt proeven.

DE VELDKEUKEN

Bij onze broodleverancier de Veldkeuken is het eten 100 procent biologisch, duurzaam en lokaal. Het brood wordt gebakken in hun eigen bakkerij met biologische granen. Ook malen zij het meel zelf met behulp van twee grote graanmolens. Is dat niet bijzonder? Daarbij is een goed brood bakken niet eenvoudig, het kost zeker 32 uur! Met veel liefde en passie zorgen zij voor brood dat een bijzondere plek op onze menukaart verdient.

JIMMY LOVES FOOD

Jimmy Loves Food is een moderne versleverancier voor de Nederlandse horeca. Hun doel is om horecaondernemers en chefs te inspireren om te werken met duurzame en verse producten. Ze besteden hierbij extra aandacht aan herkomst, teelmethoden en leefomstandigheden van mens en dier. Het assortiment omvat onder andere groente, fruit, brood, vis, vlees en zuivel. Volgens kenners draait het om ‘eten wat het land in het seizoen te bieden heeft’. Jimmy loves food denkt met ons mee over welke producten we goed kunnen gebruiken op onze kaarten en maken voor ons inzichtelijk hoeveel CO2 de producten uitstoten. Zo werken we aan een duurzamere toekomst!

DUURZAAMHEID

Bij Kitchen Bar Danel staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Meer weten over onze andere leveranciers? Lees hier verder.