RESERVEREN RESERVEREN

CONTACT

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon 030-7606829
info@danel-utrecht.nl

RESERVEREN

Bij Danel ben je zeven dagen per week van ‘s middags tot ’s avonds laat welkom. Reserveer hieronder snel een plekje via ons online reserveringssysteem. Heb je dieetwensen of een allergie? Geef het aan in de opmerkingen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Reserveer je liever telefonisch? Dat kan natuurlijk ook. Je bereikt ons op 030-7606829.
In een nieuwsgierige bui? Zorg er dan voor dat je de chef’s table reserveert. Vanaf je stoel kun je meekijken in de open keuken en zien hoe chef Julio en zijn team jouw gerechten bereiden.

OPENINGSTIJDEN

’s Avonds laat na een concert of avond uit nog trek? Geen enkel probleem! Onze keuken is geopend tot 22.00 uur en de bar-brasserie tot laat. Op mooie terrasdagen zal onze keuken langer open blijven als daar voldoende animo voor is. Geopend van maandag t/m zondag: 10.00 uur tot laat.

PARKEREN

Wanneer je met de auto komt, kun je het beste parkeren in één van de parkeergarages in de stad. Een overzicht van alle parkeergarages in de binnenstad is hier te vinden.
Reserveer alvast online een parkeerplek vanaf € 12,50 voor een hele dag! Blijf je niet de hele dag? Dan is misschien de vier uur Voordeelkaart iets voor jou. Je betaalt slechts (vanaf) € 7,- voor vier uur lang parkeren (kies zelf de aanvangstijd). Klik hier om online te reserveren in parkeergarage Hoog Catharijne P5!

ROUTE

Danel bevindt zich onder het dak van TivoliVredenburg aan de singel, op de hoek van de Vredenburgkade en Hollandse Toren. Bekijk die plattegrond onderaan deze pagina voor de looproutes naar Danel.
Wanneer je vanaf de centrumkant van de stad komt, kun je naar TivoliVredenburg lopen. Danel bevindt zich om de hoek aan de singel, 100 meter voorbij grand café Het Gegeven Paard.