RESERVEREN RESERVEREN

ZELFSTANDIG WERKEND KOK DANEL (PT/FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Jij hebt de keuken strak op orde. Hierdoor hoeven jouw collega’s front of house nooit te dealen met hangry gasten. Met jou in de keuken vliegen de gerechten over de pas, en ook nog eens perfect opgemaakt. Je luistert naar de sous en de chef, maar bent geen mak schaap. Ook jij blijft kritisch, want je voelt je medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit. Dankzij jouw ervaring als zelfstandig werkend kok ken je alle wetten en voorschriften op het gebied van veiligheid, sociale hygiëne en allergenen van A tot Z. En met jouw culinair-creatieve brein draag je ideeën aan voor de snel wisselende, eigentijdse kaart. Zo houd je het leuk voor jezelf én onze gasten.

DE GROOTSTE UITDAGING

Met 200 plekken binnen en 200 plekken buiten is Danel een zaak van formaat. Het is belangrijk dat je het overzicht weet te houden. Een groot deel van onze gasten komt voor een concert en wil ab-so-luut geen nummer missen van hun favoriete artiest. Het is dus aan jou en je collega’s om ervoor te zorgen dat de borden op tijd op tafel staan. Gelukkig is ‘Focus’ jouw middle name en ben je niet snel gek te maken. No stress, zolang jij pannen en messen in je handen hebt, ben jij helemaal in je element.

Wat je o.a. doet

 • Zorgen voor een strakke mise-en-place;
 • Zelfstandig gerechten bereiden;
 • De keuken schoon en netjes houden;
 • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden;
 • Leveren van inbreng voor de menukaart.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

 • Omdat er volgens jou niets leukers is dan mensen blij maken met lekker eten;
 • Omdat je liever de hele dag staat te knallen dan dat je de tijd op de klok ziet wegtikken;
 • Omdat je je niet zo snel gek laat maken.

Niets:

 • Omdat je niet houdt van pottenkijkers en daarom liever in een afgesloten keuken werkt;
 • Omdat je zelfstandig werkt, maar het ook niet erg vindt om opdrachten van de sous of chef op te volgen
 • Omdat je denkt dat mise-en-place een plaats in Frankrijk is. 

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
Het team van Danel is als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Ben je bereid om veel te leren? En laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe souschef of chef-kok!

Geld
Werken bij Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.