RESERVEREN RESERVEREN

PLACEERDER (PT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Als het stralende gezicht in de zaak geef jij gasten direct bij binnenkomst een goed gevoel. Je begeleidt ze met een grote lach naar hun tafel en, nog voor ze met hun ogen hebben kunnen knipperen, is deze door jou schoongemaakt en ingedekt. Een reservering voor een diner van 20 man? Jij draait er je hand niet voor om en zorgt dat alles gereedstaat voor de gasten komen. Zo houd je de rest van je shift meer tijd over voor een praatje en vertrekt iedere gast met een big smile. We zien ze vast snel weer terug dankzij jou!

DE GROOTSTE UITDAGING

Het Gegeven Paard is één van dé hotspots in Utrecht en Danel telt 200 plekken, zowel binnen als buiten. Dit maakt dat het in beide zaken vaker druk is dan niet. No stress, jij houdt het hoofd koel en zorgt ervoor dat iedereen een tafel heeft, schoon en net.

WAT JE O.A. DOET

  • Ontvangen van gasten en hen naar hun tafel begeleiden;
  • De zaak strak en netjes houden;
  • Reserveringen bijhouden en tafels gereed maken.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

  • Omdat je het leuk vindt om het mensen naar de zin te maken;
  • Omdat je gasten graag verrast door net dat stapje extra te zetten;
  • Omdat je bij problemen met de reserveringen zo weer een creatieve oplossing hebt bedacht.

Niets:

  • Omdat je tijdens een bad day moeite hebt om een lach tevoorschijn te toveren;
  • Omdat op een drukke avond jouw tafels eruitzien alsof er een bom is ontploft;
  • Omdat je niet houdt van gezelligheid en liever met rust gelaten wordt.

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
De teams van Het Gegeven Paard en Danel zijn als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Geen of weinig horeca-ervaring vinden wij in de meeste functies niet zo erg. Zo lang je maar bereid bent om te leren! Laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe eerste medewerker of floormanager!

Geld
Werken bij Het Gegeven Paard of Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.