RESERVEREN RESERVEREN

MEDEWERKER BEDIENING (PT/FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Als het stralende gezicht in de zaak geef jij gasten direct bij binnenkomst een goed gevoel. Nog voor ze met hun ogen hebben kunnen knipperen, sta jij met een grote glimlach aan hun tafel. Als een ware mind reader scan jij je gasten en weet je wat ze willen, vaak nog voordat zij het zelf weten. En als je niet over die gave beschikt, ben je een ster in adviseren over de lekkerste drankjes en gerechten. De kaart kun je immers dromen. Ben je een superheld? Nee, dat niet en fouten maken mag. Maar met jouw charmante verschijning weet je klachten moeiteloos om te draaien in een positieve ervaring.

DE GROOTSTE UITDAGING

Het Gegeven Paard is één van dé hotspots in Utrecht en Danel telt 200 plekken, zowel binnen als buiten. Dit maakt dat het in beide zaken vaker druk is dan niet. No stress, jij houdt het hoofd koel en zorgt ervoor dat gasten voldaan en op tijd bij het concert van hun favoriete artiest zijn.

WAT JE O.A. DOET

 • Ontvangen van gasten;
 • Bestellingen opnemen en serveren;
 • Gasten adviseren over de kaart;
 • De zaak strak en netjes houden;
 • Afhandelen van betalingen.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

 • Omdat je het leuk vindt om het mensen naar de zin te maken;
 • Omdat je gasten graag verrast door net dat stapje extra te zetten;
 • Omdat je niet zo snel schrikt van drukte in de zaak.

Niets:

 • Omdat alleen al het idee van lopen met een vol blad je knikkende knieën bezorgt en je ook niet van plan bent het te leren.
 • Omdat je een hekel hebt aan tempo maken;
 • Omdat je niet houdt van gezelligheid en je liever met rust gelaten wordt.

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
De teams van Het Gegeven Paard en Danel zijn als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Geen of weinig horeca-ervaring vinden wij in de meeste functies niet zo erg. Zo lang je maar bereid bent om te leren! Laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe eerste medewerker of floormanager!

Geld
Werken bij Het Gegeven Paard of Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.