RESERVEREN RESERVEREN

LEERLING KOK (FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Met je leergierigheid en enthousiasme bied jij het keukenteam een helpende hand. Eén dag per week zit je met je neus in de boeken, maar de overige vier mag je je opgedane kennis in de praktijk brengen in de keuken van Danel, Het Gegeven Paard of King’s Cross (de keuken van TivoliVredenburg). In de praktijk leer je uiteindelijk het meest. Je komt te werken in een uitdagende en afwisselende omgeving met een hoge omloopsnelheid, maar dat schrikt jou niet af. Jij bent hier tenslotte om te leren. Met jouw ambitie en positieve energie ben je niet alleen een leerling, maar ook een waardevolle aanvulling voor het team. Je helpt waar je kunt, of dat nu de mise-en-place is, het schoonhouden van de keuken of het opmaken van de borden. Elke stap is er één richting jouw glansrijke carrière als kok!

DE GROOTSTE UITDAGING

De catering voor een festival in TivoliVredenburg, concertbezoekers die op tijd willen eten voor hun concert of een onverwacht groepsdiner in Danel; als kok in TivoliVredenburg is je werk geen moment saai, maar vaak wel hectisch. No stress, je bent een leerling. Fouten maken mag. Jij laat je niet gek maken en als je bent gevallen sta je gewoon weer op. Met de dag word je stressbestendiger; you’re gonna rock this job!

WAT JE O.A. DOET

 • Ondersteunen van het keukenteam waar je kunt;
 • De keuken strak en netjes houden;
 • Zorgen voor een strakke mise-en-place;
 • Helpen bij de bereiding van gerechten;
 • Helpen bij het opmaken van borden;
 • Leren, leren, leren..!

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

 • Omdat je bezig bent met een BOL of BBL opleiding richting kok, zelfstandig werkend kok of leidinggevende keuken;
 • Omdat je op zoek bent naar een leerplek met begeleiding op maat door erkende leermeesters;
 • Omdat je van mening bent dat je het meest leert door te doen;

Niets:

 • Omdat je al nachtmerries krijgt wanneer je denkt aan een hectische keuken;
 • Omdat je liever niet hebt dat iemand je vertelt wat je moet doen;
 • Omdat je vindt dat je alleen achter de pannen hoeft te staan om het vak te leren. Groenten snijden doet een ander wel, toch?

 WAT JE KRIJGT

Een leerplek bij een erkend leerbedrijf
Jij krijgt de kans om te leren van erkende leermeesters. Als dát geen goede start van je carrière is..

Een warm welkom in een hecht team
De teams van Danel, Het Gegeven Paard en King’s Cross zijn als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Geen of weinig horeca-ervaring vinden wij in de meeste functies niet zo erg. Zo lang je maar bereid bent om te leren! Laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe floormanager, souschef of bedrijfsleider!

Geld
Werken bij Danel, Het Gegeven Paard of King’s Cross is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.