RESERVEREN RESERVEREN

FLOORMANAGER DANEL (FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Tijdens jouw shift houd jij de tent draaiende. Jouw horecakennis, gevoel voor gastvrijheid en ervaring op de vloer breng jij met enthousiasme en bevlogenheid over op het Front of House team. Op een positieve wijze met een grap hier en daar zorg jij ervoor dat iedereen in het team zich op zijn gemak voelt en het beste uit zichzelf kan halen. Je weet collega’s die goed presteren te blijven uitdagen en collega’s die wat extra aandacht nodig hebben, lopen dankzij jouw coaching binnen no time zelfverzekerd door de zaak.

DE GROOTSTE UITDAGING

Met 200 plekken binnen en 200 plekken buiten is Danel een zaak van formaat. Het is belangrijk dat je het overzicht weet te houden. Een groot deel van onze gasten komt voor een concert en wil ab-so-luut geen nummer missen van hun favoriete artiest. Het is dus aan jou en je collega’s om ervoor te zorgen dat de borden op tijd op tafel staan. Gelukkig weet jij in het heetst van de strijd het hoofd koel te houden, zodat het team altijd blijft draaien, wat er ook gebeurt. Je bent gezellig wanneer het kan, duidelijk wanneer het moet.

WAT JE O.A. DOET

 • Het front of house team aansturen en coachen;
 • Urenadministratie, voorraadbeheer, roostering en rapportages;
 • Nieuwe collega’s inwerken;
 • Het overzicht houden over de dagelijkse werkzaamheden;
 • Je collega’s op de vloer helpen wanneer nodig.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

 • Omdat gastvrijheid jouw natuurlijke talent is;
 • Omdat je je niet zo snel gek laat maken;
 • Omdat je het leuk vindt om collega’s op een positieve manier te coachen.

 Niets:

 • Omdat je geen zin hebt om op drukke momenten zelf mee te werken op de vloer;
 • Omdat je een echt horecadier bent, maar de administratie liever aan een ander overlaat;
 • Omdat je het moeilijk vindt om je collega’s aan te spreken op hun werk.

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
Het team van Danel is als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Ben je bereid om veel te leren? En laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen, bijvoorbeeld door het volgen van een management- of leermeestercursus. Wie weet word je ooit onze nieuwe bedrijfsleider!

Geld
Werken bij Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.