RESERVEREN RESERVEREN

BARTENDER (PT/FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Als het stralende gezicht achter de bar geef jij gasten direct bij binnenkomst een goed gevoel. Met jouw uitgebreide drankenkennis weet je bij elke drank een mooi verhaal te vertellen en de gasten te adviseren. Je neemt ze mee op reis: van de heuvels in Italië bij dat ene lekkere wijntje tot de Schotse Hooglanden voor een goede whisky. Ook de pistonmachine kent voor jou geen geheimen en jouw lattes zijn ware kunstwerkjes. Ondanks het enorme assortiment ken jij elke cocktail uit je hoofd en weet je ze in no time op de bar te toveren. Of je bent op zijn minst bereid om dit alles te leren. Op drukke borrelavonden blijf je shaken, stirren en schenken tot elke gast met een big smile het restaurant heeft verlaten.

DE GROOTSTE UITDAGING

Het Gegeven Paard is één van dé hotspots in Utrecht en Danel telt 200 plekken, zowel binnen als buiten. Dit maakt dat het in beide zaken vaker druk is dan niet. No stress, jij houdt het hoofd koel. En dat van de gasten ook, want die drankjes blijven over de bar vliegen. Niet letterlijk natuurlijk. Want je werkplek, die houd je liever schoon.

WAT JE O.A. DOET

  • Dranken bereiden voor gasten;
  • De bar aanvullen én schoon en netjes houden;
  • Afhandelen van betalingen;
  • Het delen van jouw passie voor dranken en cocktails.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

 Iets:

  • Omdat je het leuk vindt om het mensen naar de zin te maken;
  • Omdat je je graag verdiept in de oorsprong van een drankje of nieuwe trends;
  • Omdat je niet zo snel schrikt van drukte aan je bar.

 Niets:

  • Omdat je niet bereid bent om af en toe je collega’s in de bediening te helpen;
  • Omdat bij meer dan 5 bestellingen tegelijk jouw bar eruitziet als een gemiddeld studentenhuis na een huisfeest;
  • Omdat je geen idee hebt wat je zou moeten vertellen over wijn of gin tonic en je ook geen behoefte voelt om dit te leren

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
De teams van Het Gegeven Paard en Danel zijn als een echt gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Geen of weinig horeca-ervaring vinden wij in de meeste functies niet zo erg. Zo lang je maar bereid bent om te leren! Laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe eerste medewerker of floormanager!

Geld
Werken bij Het Gegeven Paard of Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg  je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.