RESERVEREN RESERVEREN

BARSUPPORT (PT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Als vliegende keep van het team sta jij nooit stil. Sneller dan het licht vul jij de bar aan waar je maar kunt. Voor de bartenders met hun ogen kunnen knipperen,  ben jij al weer terug met een nieuwe voorraad citroenen, tonics of wat ze ook maar nodig hebben. En ondertussen blinkt de bar als nooit tevoren. Kortom: je bent een ware rots in de branding! En dat ziet jouw leidinggevende ook, waardoor je, met de nodige opleiding, binnen de kortste keren zelf staat te shaken of met een blad door de zaak loopt. Blijf je liever op je oude, vertrouwde honk? Dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Mensen zoals jij zijn tenslotte onmisbaar voor het team.

DE GROOTSTE UITDAGING

Het Gegeven Paard is één van dé hotspots in Utrecht en Danel telt 200 plekken, zowel binnen als buiten. Dit maakt dat het in beide zaken vaker druk is dan niet. No stress, jij houdt het hoofd koel. Nog voor jouw collega’s het kunnen vragen, heb jij de bar weer goed gevuld. Zo kunnen zij zich focussen op het maken van de mooiste cocktails en de lekkerste GT’s.

WAT JE O.A. DOET

  • Dranken en cocktailbenodigdheden aanvullen;
  • Glaswerk opruimen;
  • Benodigdheden uit het magazijn halen;
  • De bartenders ondersteunen waar je maar kunt.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

  • Omdat je liever rent (niet letterlijk, het blijft horeca!) dan stilstaat;
  • Omdat je de ambitie hebt om bartender of bedieningsmedewerker te worden;
  • Omdat je graag je collega’s helpt waar je kunt: zij blij, jij blij!

Niets:

  • Omdat door jou de bar er bij een drukke shift uitziet als een gemiddeld studentenhuis na een huisfeest;
  • Omdat je je liever focust op één taak;
  • Omdat je graag afwacht tot je een opdracht krijgt, je kunt geen gedachten lezen.

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
De teams van Het Gegeven Paard en Danel zijn als een echt gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Geen of weinig horeca-ervaring vinden wij in de meeste functies niet zo erg. Zo lang je maar bereid bent om te leren! Laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar nieuwe uitdagingen. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe bartender, eerste medewerker of floormanager!

Geld
Werken bij Het Gegeven Paard of Danel is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet!

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.