RESERVEREN RESERVEREN

DUURZAAMHEID

Kitchen Bar Danel is er voor iedereen. Daar is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van. Onze menukaart wisselt 3 keer per jaar met de seizoenen mee. Wij vinden het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten in te kopen. Wij vermijden ingrediënten met een grote voetafdruk op het milieu. Wij kopen daarom alleen vlees in vanuit Europa om de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Een groot deel van onze kaart heeft en zal altijd vegetarische en veganistische gerechten hebben. We vinden het belangrijk om elke keer een menukaart te creëren waarbij duurzaamheid en smaak de basis is van onze identiteit.

AMERPOORT

Binnen ons team hebben we een aantal bijzondere en leuke collega’s via Amerpoort. Amerpoort is een zorginstelling die zorg biedt aan jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Bij Kitchen Bar Danel is een groep aan het werk die gecoacht worden door twee begeleiders van Amerpoort. Zij werken zowel bij de horeca gelegenheden van Kitchen Bar Danel, Het Gegeven Paard als bij Tivolivredenburg. De coaches kijken samen met de cliënten wat ze kunnen en willen leren. Altijd op zoek naar groeimogelijkheden, maar rekening houdend met hun beperking en wat mogelijk is binnen Kitchen Bar Danel. Er wordt veel aandacht besteed aan de manier waarop we samen werken met Amerpoort collega’s. Ze zijn onderdeel van het team en werken dus midden in de maatschappij.

PROGRAMMA

Kitchen Bar Danel bevindt zich onder het dak van TivoliVredenburg. Naast onze kitchen en bar valt er in het pand veel te beleven. TivoliVredenburg telt zes concertzalen: de plek waar alle muziekgenres bij elkaar komen onder één dak. Wanneer je een concert bezoekt in de Grote Zaal kun je vanuit Kitchen Bar Danel ook de foyer betreden. Wil je rondom je bezoek aan Kitchen Bar Danel een concert of een andere toffe productie bezoeken? Bekijk hier het programma!

FLEXWERKEN

Behalve voor heerlijk eten en drinken is Kitchen Bar Danel ook erg geschikt om te flexwerken. Sluit je laptop aan op één van de vele stopcontacten en geniet van verse koffie, diverse broodjes of een lunch! Ook voor een zakelijke lunchafspraak ben je bij Danel aan het juiste adres. Kom je vaker? Vraag dan naar onze koffiespaarkaart aan de bar. Bij een volle kaart krijg je van ons een koffie met iets lekkers cadeau!