RESERVEREN RESERVEREN

LUNCHEN BIJ DANEL

Wist je dat je elke dag vanaf 11.30 uur ’s ochtends bij ons terecht kunt voor een heerlijke lunch. Of je nu zin hebt in een warme lunch, sandwich of salade: op onze kaart vind je altijd iets naar je smaak. Ook voor vegetarische en glutenvrije opties ben je bij Danel aan het goede adres. Bon appétit!

KOFFIESPAARKAART

Bij Danel belonen we onze gasten graag! Kom je geregeld een warme drank bij ons drinken? Vraag dan eens om een spaarkaart. Bij tien stempels krijg je een warme drank én een heerlijk gebakje van ons!

FLEXWERKEN

Behalve voor heerlijk eten en drinken is Danel ook erg geschikt om te flexwerken. Zoek een fijne werkplek in onze grote bar-brasserie, sluit je laptop aan op één van de vele stopcontacten en maak er een aangename werkdag van met goede wifi, verse koffie en diverse broodjes of een lunch! Ook voor een zakelijke lunchafspraak ben je bij Danel aan het juiste adres. Kom je vaker? Vraag dan naar onze koffiespaarkaart aan de bar. Bij een volle kaart krijg je van ons een koffie met iets lekkers cadeau!

PROGRAMMA IN TIVOLIVREDENBURG

Danel bevindt zich onder het dak van TivoliVredenburg. Naast onze bar-brasserie valt er in het pand veel te beleven. TivoliVredenburg telt zes concertzalen: de Grote Zaal, Hertz, Ronda, Pandora, Cloud Nine en Club Nine: de plek waar alle muziekgenres bij elkaar komen onder één dak. Wil je na of voor je diner een concert bezoeken? Bekijk hier het programma.

DANEL?

Regelmatig krijgen wij de vraag waar de naam Danel vandaan komt. Onze bar-brasserie is vernoemd naar Quatuor Danel, een beroemd Frans strijkkwartet dat regelmatig optreedt in TivoliVredenburg en voormalig ensemble in residence is.