RESERVEREN RESERVEREN

COCKTAIL WORKSHOPS

Het is ook mogelijk om cocktail workshops te volgen bij Kitchen Bar Danel! In samenwerking met Shake and Serve Amsterdam bieden wij een 2 uur durende cocktail cursus aan. Tijdens deze cocktail workshops leer je hoe je 3 heerlijke cocktails kunt maken. Deze cocktail workshop kost maar € 30,- p.p. incl. btw! Bovendien kun je bij ons een goede bodem leggen voorafgaand aan de workshop. Zo kun je genieten van een 3 gangen diner of heerlijke hapjes voor tijdens de cocktail workshop. Je kunt de cocktail workshops boeken op iedere gewenste datum. Benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Uiteraard bieden wij ook gin & tonic workshops aan!

PRIVÉ COCKTAIL WORKSHOP

De cocktail workshops zijn het ideale bedrijfsuitje. Daarnaast is het de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Onze professionele bartenders zorgen voor een goede balans tussen uitleg en gezellig cocktails maken. Bovendien verzorgen onze leuke bartenders de workshops in het Nederlands of in Engels indien gewenst. Zij behandelen allerlei recepturen, de geschiedenis van cocktails en diverse cocktail tools. Zodat je na de cocktail workshop zelf cocktails kunt maken! Shake and Serve Amsterdam zorgt er tevens voor dat er mocktails aanwezig zijn. Zodat iedereen kan deelnemen aan de cocktail workshop. De privé cocktail workshops zijn te boeken vanaf 10 personen. Deze workshops zijn exclusief voor jouw groep. Wil je graag een cocktail cursus boeken vanaf 2 personen? Lees dan hieronder verder! Wil je graag meer lezen over een privé cocktail workshop? Klik dan op onderstaande button.

OPEN COCKTAIL WORKSHOP

(VANAF 2 PERSONEN)

Wil je graag een cocktail workshop volgen in Danel maar zijn jullie niet met 10 personen? Boek dan een open cocktail workshop of een open gin & tonic workshop. Perfect voor wanneer je met 5 of 6 personen iets leuks wilt gaan doen! Deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 cocktails of gin & tonics. Wij geven de open workshops op bepaalde data in de maand. Je kunt de data en de tickets voor deze workshops terug vinden via onderstaande button.